Офіційне закриття Школи юного правника

18.05.2021 | 16:09

У суботу, 15 травня у приміщенні Наукової бібліотеки Львівського університету відбулось офіційне закриття Школи юного правника.

Захід відбувався у присутності представників адміністрації факультету, слухачів школи та їх батьків з дотриманням карантинних обмежень.

Цьогоріч, заняття у Школі юного правника відбувались дистанційно, координатори школи напрацювали новий формат занять, а ось закриття вдалось провести офлайн і це не може не тішити!
Більше ста учнів стали на крок ближче до своєї мрії, знайшли нових друзям та майбутніх колег.
Мали нагоду поспілкуватись із фахівцями різних галузей права, побувати у ролі студентів факультету

З вітальним словом виступив декан юридичного факультету професор Володимир Бурдін, який акцентував увагу присутніх на меті та цінностях школи, а також викликами, які постали перед школою у час карантанних обмежень.

 

Заступник декана юридичного факультету Віталій Чорненький зосередився на окремих аспектах роботи школи та акцентував увагу на позитивних моментах дистанційної роботи школи, як-от розширення географії залучення слухачів та запрошених гостей.

Про свої враження розповіли також і цьогорічні випускники школи – Дмитро Паламар та Анна Гопшта.

На закритті школи були оголошені переможці конкурсу есе “Яким повинно бути справдливе правосуддя?”.
Ними стали: Дмитро Паламар, Ганна Гопшта (перше місце); Олексій Огерук (друге місце); Софія Макар, Костянтин Коломієць (третє місце).

Переможці конкурсу отримали цінні подарунки.

Насамкінець, присутні змогли поспілкуватись з деканом щодо вступу на юридичний факультет та поставити питання, які їх цікавили.