Навчання з дисципліни “Правові аспекти створення та захисту приватного бізнесу” на базі платформи дистанційного навчання Moodle

01.04.2020 | 14:22

Шановні студенти!

У зв’язку з карантином навчання з дисципліни «Правові аспекти створення та захисту приватного бізнесу» переводиться на платформу дистанційного навчання Moodle. За допомогою платформи Ви отримаєте доступ до навчальних матеріалів, зможете отримати он-лайн оцінку по темах навчальної дисципліни.

Студенти, які пропустили перше практичне заняття або не отримали за нього оцінку зможуть це зробити дистанційно.

Доступ до он-лайн завдань буде відкриватися поступово.

Виконати потрібно усі завдання відкриті на курсі. У разі невиконання завдання, воно оцінюється у «0» балів та впливає на середній бал.

Як зареєструватися на курс?

Для того, щоб записатися на курс потрібно перейти за посиланням  http://e-learning.lnu.edu.ua/ , ввести свій особистий логін та пароль.

Вашими логіном і паролем (вони однакові) є номери залікових книг + остання літера s. Для прикладу номер залікової 1112314с тоді логін і пароль будуть 1112314s .

Після того як відкриється перелік факультетів, Вам потрібно обрати юридичний факультет, тоді кафедру основ права України і тоді курс «Правові аспекти створення та захисту приватного бізнесу».

Для реєстрації на курсі потрібно ввести кодове слово, яке було надіслане Вам на електронні адреси та месенджери.

У разі, якщо Ви не отримали кодового слова, то потрібно звернутися до лектора – доц. Шандри Р. С. на його електронну пошту: roman.shandra@lnu.edu.ua. У листі обов’язково потрібно вказати: назву дисципліни, прізвище, ініціали та групу (напр. ЮРД – 31, БМБ – 34).

З повагою,

Колектив кафедри основ права України