Науковий гурток з римського приватного права

01.04.2022 | 14:54

Шановні колеги!
Після кількарічної перерви анонсуємо відновлення наукового гуртка з римського приватного права з ініціативи викладачів кафедри історії держави і права та політико-правових учень.
Наукова діяльність – важлива складова життя студента, яка дозволяє набрати велику кількість навичок і супутніх знань, що неодмінно стануть у пригоді в професійній царині майбутнього юриста. Робота в гуртку з такої базової дисципліни, на якій побудована сучасна цивілістика держав Європи, стане для вас не тільки цікавим досвідом, а також можливістю подискутувати над актуальними правовими питаннями у вільній студентській атмосфері.
Основа нашого гуртка – дискусія. Нам важливо, аби ви не боялись виступати перед публікою, відстоювати свою позицію, а також допомагати своїм колегам вправлятись в адвокатському умінні викручуватись із незручних питань. Це все важливо! Навіть у такий непростий час ви зможете відволіктись від інформаційного грузу, що все більше вводить у стан невизначеності. Окрім того, учасників гуртка чекає приємний бонус. Тому хутчій реєструйся за посиланням.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDDIvlvvYCSbPj3qtezaRZOHjcNX1Zi9YUTFiFyZoBg_FCiQ/viewform