Науковий гурток з історії держави та права України розпочинає роботу

04.10.2023 | 18:32

Науковий гурток з історії держави та права України розпочинає роботу. Запрошуємо студентів долучитись до нашої команди.

Перше організаційне засідання відбудеться 11 жовтня о 13:30 в 409 авдиторії.
Всіх зацікавлених запрошуємо приєднуватись до телеграм-групи наукового гуртка за покликанням: https://t.me/+GpQj0SpCIWM0ZTQ6

Метою діяльності наукового гуртка є поглиблення знань з історії держави та права України; набуття учасниками навичок роботи з науковою літературою; аналізування праць та поглядів мислителів, вчених; розвиток вмінь з написання наукових робіт; формування основ історико-правового світогляду для подальшого успішного опанування Вами професії правника.
Активна робота у науковому гуртку надасть можливість отримати додаткові  2 бали, до поточної успішності з курсу «Історії держави та права України». Приємним бонусом буде те, що Ви зможете використати своє дослідження та взяти участь у роботі наукових конференцій та отримати додаткові бали до загального стипендіального рейтингу.
Окрім цього, захищені наукові роботи на гуртку будуть зараховані як курсові роботи.
З переліком тематики наукових робіт у 2023-2024 навчальному році Ви зможете ознайомитись на сайті кафедри історії держави та права, політико-правових учень https://law.lnu.edu.ua/department/kafedra-istoriji-derzhavy-prava-ta-polityko-pravovyh-uchen. Теми не є вичерпні, Ви можете узгодити з викладачами кафедри таку тему, яка задовольнятиме Ваші наукові інтереси. Закріплення тем наукових робіт за учасниками буде проводитись на першому установчому засіданні.

Якщо у Вас виникатимуть питання – звертайтесь до старости наукового гуртка – Остафійчук Каріни Андріївни, за номером телефону: (067) 8445743.

До зустрічі на гуртку!

З найкращими побажаннями – кафедра історії держави та права, політико-правових учень!