На юридичному факультеті відбувся медійний лекторій на тему: “Інформаційні навички особистості: вражай!”

05.11.2023 | 20:12

4 листопада 2023 року на юридичному факультеті відбувся медійний лекторій “Інформаційні навички особистості: вражай!”, організований Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених юридичного факультету.

Метою лекторію було вдосконалення особистісних навичок студентів та викладачів задля покращення навчального процесу.

Захід розпочався із вступного слова заступника декана, наукового порадника, доцента Романа Шандри, який привітав доповідачів та учасників лекторію, коротко окреслив його головну ідею та цілі, а також наголосив на важливості розвитку навичок щодо сприйняття, аналізу та використання інформації для досягнення успіху у сучасному світі.

Учасників та доповідачів лекторію привітав також голова наукового товариства Богдан Козійчук.

Першою лекторкою стала доцентка катедри історії держави, права та політико-правових учень Христина Моряк-Протопопова, яка розповіла про особливості написання наукового тексту і чи має він перспективи стати популярним для загалу. Анна Волоцюга розкрила тему візуалістики у презентаціях, а також як не варто хоронити свою ідею. Перша сесія лекцій була завершена лекцією адвокатки Світлани Ільницької на тему “Мистецтво переконувати”.

Другу сесію лекторію розпочала доцента катедри теорії і практики журналістики Наталія Войтович, розповівши про силу слів і образів у політичній рекламі. Опісля Наталія Барановська розкрила психологічний аспект сприйняття інформації.

Не оминула програма лекторію й тему маркетингу у соціальних мережах, якою поділилася випускниця юридичного факультету, СММ-спеціаліст Христина Вершкова. Завершив лекторій журналіст Іван Магуряк із темою “Не словами єдиними: що потрібно для успішного тексту?”.

Лекторам було вручено подяки та пам’ятні книжки про історію Львівського університету.

Адміністрація юридичного факультету та Наукове товариство висловлюють подяку усім лекторам, а також спонсорам – заводу мінеральних вод “Солуки” та піцерії “Celentano”. Дякуємо за розвиток науки та підтримку студентських ініціатив!

Дякуємо за фото Анні Лукачук!

Gloria scientiae!🦉

Фотогалерея