На факультеті відбулися усні раунди ІІ судових дебатів з міжнародного права Львівського університету

25.05.2018 | 19:58

Чудові новини від Мут Корт спільноти міста Львова!


19 травня на Юридичному факультеті відбулися усні раунди ІІ судових дебатів з міжнародного права ЛНУ ім. Івана Франка.
Традиція таких змагань була започаткована минулого року головою  Lviv Moot Court Society Василиною Бельо  та співзасновником організації Тарасом Сиваком. Змаганню передує 2-місячна підготовка учасників, а саме лекції та тренінги із міжнародного права, написання юридичних документів – меморандумів, а також підготування до усних виступів.
Цьогоріч участь у змаганнях розпочинали 37 студентів, тоді як до фінального етапу дійшли лише 7 учасників: студенти 3 курсу Шутка Іван-Ростислав, Пельчар Христина (група ЮРД-37), Ільєва Катерина (група ЮРД-36), Павлишин Марта (група ЮРД-35), студентка 2 курсу Семенина Вікторія (група ЮРД-2А) а студенти 1 курсу Косович Віталій (група ЮРД-15) та Коминар Тарас (група ЮРД-14).
За результатами усних раундів перемогу здобула команда 276 (Ільєва Катерина і Павлишин Марта), а студентка Павлишин Марта була визнана найкращим оратором змагань!
Lviv Moot Court Society  та Юридичний факультет висловлює щиру вдячність суддям, які оцінювали усні раунди, за присвячений час та підтримку розвитку судових змагань на факультеті: Іван Шийка, Іван Явнич, Христина Слюсарчук, Соломія Паславська, Тарас Сивак, Василина Бельо, Йосиф Іванюк.

На окрему подяку заслуговують також Василина Бельо і Тарас Сивак, які присвячували свій час та зусилля для підготовки учасників до змагань. Менторами команд були – Анна Ярега, Володимир Романенко, Наталія Савула, які працювали з командами індивідуально, даючи практичні поради та проводячи тренувальні раунди. За постійну та всебічну підтримку Мут Корт спільноти міста Львова дякуємо Simplex Law Firm.
Ще раз вітаємо переможців і бажаємо продуктивної праці та нових успіхів!