На Факультеті відбулася зустріч студентів з Головою Восьмого апеляційного адміністративного суду

20.10.2023 | 19:04

20 жовтня 2023 року у рамках академічної співпраці кафедри адміністративного та фінансового права та Восьмого апеляційного адміністративного суду, відбулася ознайомча лекція кандидата юридичних наук Заверухи Олега Богдановича – Голови Восьмого апеляційного адміністративного суду – для студентів юридичного факультету на тему “Здійснення правосуддя Восьмим апеляційним адміністративним судом під час воєнного стану”. Це стало черговим кроком укріплення інтересу одного з ключових стейкхолдерів та партнерів Факультету до освітніх ініціатив, на ряду з науково-практични заходами, щорічними студентськими дебатами з адміністративного судочинства.

О.Б. Заверуха детально розповів студентам про становлення адміністративного судочинства, юрисдикцію та особливості здійснення правосуддя Восьмим апеляційним адміністративним судом. Окрему увагу він приділив проблемам та викликам, які постали перед Восьмим ААС під час воєнного стану. На завершення зустрічі, студенти мали змогу поставити запитання, які їх цікавили та поспілкуватися з Олегом Богдановичем. Активність студентів, багато цікавих та актуальних запитань свідчили про велику зацікавленість студентів цією подією зокрема, та значний інтерес до адміністративного судочинства.

Дякуємо Олегу Богдановичу Заверусі за надзвичайно цікаву і змістовну лекцію. Сподіваємось на поглиблення подальшої співпраці у різних напрямах реалізації освітніх ініціатив.