На факультеті відбувся тренінг по нетворкінгу для юристів від Алли Заяць

25.09.2018 | 18:49

На факультеті відбувся безкоштовний тренінг по soft skills на тему “Нетворкінг для юристів” від Алли Заяць.

Ні для кого не секрет, що для майбутнього юриста дуже важливо освоїти вміння правильно заводити знайомства та встановлювати контакти, і саме такими корисними секретами успішного нетворкінгу поділилась з студентами юридичного факультету тренер Алла Заяць.

Алла Заяць – CEO Тренінгової та консалтингової компанії “Rabbit Hole”, бізнес-тренер, коуч, ТОР фасилітатор, психолог-консультант в методі позитивної психотерапії, HRM в ресторанному напрямі. Викладач HR School при EBA (European Business Association). Викладач курсу «Управління командою» (в рамках проектів LITS – Lviv IT School). Автор статей в журналі «Отельер и Ресторатор» (м.Київ), видання «Versal» (м.Івано-Франківськ), онлайн журнал «Ділове Слово» (від Клубу Ділових Людей, м.Львів), “PIA” Львів. Увійшла список “Woman-500” (The most powerful woman of Ukraine).

Networking — соціальна і професійна діяльність, спрямована на те, щоб за допомогою кола друзів і знайомих максимально швидко і ефективно вирішувати складні життєві завдання і бізнес-питання (наприклад, знаходити клієнтів, наймати найкращих співробітників тощо). При цьому, в суті нетворкінгу лежить вибудовування довірчих і довгострокових відносин з людьми і взаємодопомога.