На факультеті відбувся круглий стіл на тему: «Україна як національна держава та її розвиток. Українська національна ідея»

05.11.2018 | 19:35

«Україна як національна держава та її розвиток.Українська національна ідея» – така важлива тема стала предметом обговорень на круглому столі, організованому кафедрою конституційного права за участі колег з юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олега Марцеляка, Петра Стецюка та Руслана Панчишина.

На круглому столі було обговорено актуальні проблеми та тенденції розвитку України як національної держави, а також ризики на цьому шляху. Всі обговорення супроводжувались дискусіями, адже поряд із питаннями розвитку України як національної держави, розглядались і питання національної ідеї в Україні.

Щиро дякуємо гостям за участь у заході , усім учасникам – за змістовні доповіді та обговорення, а також за цікаву дискусію.

Кафедра висловлює окрему подяку магістрантам конституційно-правової спеціалізації за інтерес до теми та активну позицію у дискусіях.