На факультеті відбулась перша міжнародна конференція «Кримінальне правосуддя у підготовці майбутніх суддів, прокурорів, слідчих щодо європейського стандарту прав людини»

03.03.2020 | 17:05
Перша міжнародна конференція «Кримінальне правосуддя у підготовці майбутніх суддів, прокурорів, слідчих щодо європейського стандарту прав людини», яка була організована в рамках проекту Erasmus + «Модернізація магістерських програм для майбутніх суддів, прокурорів, слідчих з урахуванням європейських стандартів з прав людини»(CRIMHUM) відбулася на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка 19–22 лютого 2020 року.
У конференції взяли участь представники наукової спільноти з України, Білорусі, Хорватії, Литви та Австрії.
Міжнародна конференція розпочалася з вітального слова до учасників конференції декана юридичного факультету професора  Володимира Бурдіна .
З вітальним словом виступив також професор доктор Василь Нор, завідувач кафедри кримінального процесу та криміналістики Львівського університету.
За підсумками конференції представники провідних наукових установ України, Білорусі, Хорватії, Литви та Австрії обговорили важливі теми кримінального судочинства при підготовці майбутніх суддів, прокурорів, слідчих .