Марта Мочульська – членкиня Галузевої експертної ради з галузі знань 08 “Право”!

03.09.2019 | 19:41

28 серпня 2019 року на засіданні Конкурсної комісії з відбору галузевих експертних рад було затверджено підсумковий рейтинг оцінювання учасників конкурсу, які подали документи до складу галузевої експертної ради з галузі знань 08 «Право».

За наслідками оцінювання заступниця декана юридичного факультету з виховної роботи та міжнародної співпраці Марта Мочульська зайняла третє місце у фінальному всеукраїнському рейтингу та стала членкинею Галузевої експертної ради з галузі знань 08 “Право”.

Галузеві експертні ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти є постійними органами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти до повноважень яких, серед усього іншого, відноситься підготовка експертних висновків щодо можливості акредитації освітньої
програми і подальша їх передача на розгляд Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти. Також  експертні ради беруть участь у проведенні досліджень з питань якості вищої освіти та освітньої діяльності, розробляють рекомендації для закладів вищої освіти щодо вдосконалення якості освітніх програм в межах відповідних галузей.

Адміністрація та колектив юридичного факультету вітають Марту Євгенівну Мочульську та зичать подальших професійних успіхів!