Левітт інститут міжнародного розвитку розпочинає осінній семестр курсу “Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства”

26.09.2023 | 20:42

Левітт інститут міжнародного розвитку розпочинає осінній семестр курсу “Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства” вже 9 жовтня 2023.

Левітт інститут міжнародного розвитку (The Leavitt Institute for international development – TLI) – американська громадська неприбуткова організація, яка спрямована на підготовку кадрів серед студентів та практикуючих юристів, які добре обізнані в західно-правовій етиці, мислять критично та вміють застосовувати законодавство України. 

Левітт інститут у межах своєї програми працює зі студентами-юристами та юристами впродовж двох семестрів – 10 тижнів восени та 10 тижнів весною (одна пара в тиждень). Осінній семестр 2023-2024 навчального року стартує 9 жовтня та відбуватиметься онлайн (Zoom). 

Даний курс викладається досвідченими американськими та канадськими адвокатами й суддями, які охоче представляють змагальну систему правосуддя, розкривають принципи демократії, розповідають про основи роботи суду присяжних та його основні елементи. Відвідуючи даний курс у Вас буде можливість сформувати правові й слідчі навички, а саме: мистецтво переконувати, аналізувати факти, роботі в команді, співробітництву та представництву в суді, які є необхідними для будівництва та розвитку українських демократичних інститутів. Курс викладається англійською мовою без перекладу.

Відвідавши 80% пар, у Вас буде можливість взяти участь у регіональних та національних змаганнях по симуляції суду присяжних та отримати сертифікат про підтвердження проходження даного курсу. 

У кінці навчального року, Левітт інститут на конкурсній основі обирає студентів та надає їм можливість проходити літнє стажування протягом трьох тижнів в онлайн форматі. 

Для реєстрації на даний курс, будь ласка, пройдіть за посиланням та заповніть форму – https://forms.gle/e9weaDMWXEcHwC797

Увага! Кількість місць обмежена. Кінцева дата реєстрації на курс 5.10.2023. 

Якщо у Вас залишились питання щодо курсу, звертайтесь за адресою – tk.kseniia@gmail.com

Для більш детальної інформації про дану програму завітайте за покликаннями нижче:

http://leavittinstitute.org

https://www.facebook.com/TLIWorldwide

https://www.youtube.com/channel/UCOmBlg4kcD1pjLGVChVrH4w