Відбувся круглий стіл на тему «Правовий режим активів, які перебувають в управлінні АРМА»

29.09.2023 | 12:41

Кафедра цивільного права та процесу юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Радою адвокатів Львівської області, Комітетом цивільного права та процесу РАЛО та Західним міжрегіональним територіальним управлінням АРМА 28 вересня 2023 року виступила організатором Круглого столу на тему «Правовий режим активів, які перебувають в управлінні АРМА».

Із вітальним словом до учасників та гостей круглого столу звернулися в.о. Голови Ради адвокатів Львівської області Уляна Ковна та завідувач кафедри цивільного права та процесу Львівського університету Володимир Коссак.

Свої доповіді про правовий статус та повноваження АРМА, особливості виявлення та розшуку активів, а також про особливості управління окремими їх видами представили начальник Західного міжрегіонального територіального управління АРМА Владислав Насанкін та завідувачка сектору менеджменту активів Західного міжрегіонального територіального управління АРМА Олена Палюх.

Участь у дискусії з проблем управління виявленими активами, зокрема, корпоративними правами та окремими видами речей, взяли: судді Тарас Рим (Господарський суд Львівської області), Ірина Чаплик (Львівський окружний адміністративний суд), Микола Борачок (Сихівський районний суд м. Львова), Дмитро Рудаков (Личаківський районний суд м. Львова) та Ігор Кос (Буський районний суд Львівської області); викладачі кафедри цивільного права та процесу (Оксана Гнатів, Роксолана Лемик та Юрій Юркевич), а також адвокати (Володимир Дяків, Наталія Патько, Володимир Брунець, Емілія Костик та Іраклій Гобечія).