Команда юридичного факультету Львівського університету взяла участь в 15th ICC International Commercial Mediation Competition

29.03.2020 | 19:31

Команда юридичного факультету Львівського університету у складі студентів четвертого року навчання – Лілії Добрянської, Ігора Кабата та Дмитра Фігуна, взяла участь в 15th ICC International Commercial Mediation Competition, які відбулись в лютому.
International Commercial Mediation Competition – міжнародні змагання з комерційної медіації, що проводяться під егідою Міжнародної Торгової Палати у столиці Франції, Парижі.


Щороку представники Міжнародної Торгової Палати відбирають серед 250 університетів по всьому світу 66 команд та понад 130 професійних медіаторів для проведення конкурсу.

Команда юридичного факультету попередньо пройшовши відбір пройшла до очного етапу змагань, де гідно представила Львівський університет на високому міжнародному рівні.


Юридичний факультет Львівського університету вітає Лілію Добрянську, Ігора Кабата та Дмитра Фігуна і бажає подальших успіхів!