Команда юридичного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка взяла участь у 18-th INADR Mediation Tournament

18.04.2019 | 20:54

З 13 по 17 березня 2019 року , в Афінах відбулися міжнародні змагання з медіації (18-th INADR Mediation Tournament). В них взяли участь і представники Львівського національного університету імені Івана Франка, юридичного факультету, студенти третього курсу – Фігун Дмитро, Микола Бабій та Кабат Ігор. Медіація – це позасудовий спосіб вирішення спорів.

Це той механізм, який все ж дає можливість наблизити спір на крок ближче до справедливості для сторін, адже економить безліч ресурсу, часу, а також запобігає ескалації конфлікту. Це процес продовж якого сторони можуть ефективно реалізувати свої права і запропонувати один одному “win-to-win” пропозицію.


В змаганнях взяли участь 54 команди з понад 30 країн світу.

Наші студенти мали змогу випробувати свої сили з представниками Греції , Росії, США, Ірландії, Сінгапуру, Туреччини, Індії та Польщі. Ці змагання дали можливість усвідомити, що справедливість – це не суб’єктивне поняття, а ціль яку можна досягнути завдяки такому інструментарію як медіація.