Команда факультету взяла участь у національному раунді студентських змагань Willem C. Vis Moot Court

21.03.2017 | 16:59

18 березня 2017 року відбувся масштабний захід – національні раунди найпрестижніших студентських змагань Willem C. Vis Moot Court у м. Києві.
Команда Львівського національного університету імені Івана Франка успішно представила юридичний факультет, університет та місто Львів.
До складу коменди входять студенти 3 курсу, а саме: Христина Цимбалюк, Любомир Луцишин, Юлія Іванків та Гліб Котига. Тренерами команди виступили партнери юридичної фірми “Simplex” Святослав Козак та Ігор Мурин.
Варто зазначити, що національним раундам передувала міжнародна конференція “International arbitration: emerging changes”, на якій були присутні понад 250 арбітрів та відомих науковців. Наші студенти змогли послухати потужні виступи світил міжнародного арбітражу та попрактикувати англійську мову в усіх її проявах.
Команда факультету висловлю подяку юридичній компанії “Василь Кисіль та Партнери” та Торгово-промисловій палаті України за чудову організацію Ukrainian Vis Pre-Moot, а також дякує OEAD, ОБСЄ та юридичній фірмі LCF за підтримку та надання допомоги для поїздки на міжнародний раунд.
6-14 квітня 2017 року команда буде змагатися з учасниками з інших країн у Відні. Це справді неймовірний досвід, тому підтримаємо наших представників та побажаємо успіху на міжнародних раундах!