ІІІ Міжнародна науково-практичній конференція: «Проблеми законодавчого регулювання порядку розробки та прийняття нормативно-правових актів», яка відбудеться 02-03 листопада 2017 року в приміщенні Київського національного університету імені Тараса Шевченка

29.05.2017 | 17:09

Шановні колеги!

Національна академія правових наук України

Інститут держави і права ім. В. М. Корецького НАН України

Київський національний університет ім. Т. Шевченка

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

Львівський національний університет імені Івана Франка

ГО Лабораторія академічних досліджень правового регулювання та юридичної техніки

запрошують Вас взяти участь

у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції: «Проблеми законодавчого регулювання порядку розробки та прийняття нормативно-правових актів», яка відбудеться 02-03 листопада 2017 року в приміщенні Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Початок роботи конференції в 10.00, реєстрація учасників конференції з 9.30 до 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 58.

На конференції планується обговорення таких тематичних напрямків: нормативно- правові акти, їх види та форми; техніка нормопроектування; технологія створення нормативно-правових актів; державна реєстрація, систематизація та тлумачення нормативно-правових актів; проекти Законів України «Про закони і законодавчу діяльність» та «Про нормативно-правові акти»: за і проти; нормативно-правове регулювання моніторингу якості та ефективності нормативно-правових актів.

До організації ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції також залучені: Національний університет «Києво-могилянська академія»; Національна академія внутрішніх справ; Івано-Франківський університет права імені Короля Данила Галицького; Херсонський державний університет.

Бажаючих взяти участь у конференції, просимо до 30 вересня 2017 року надіслати електронною поштою за адресою: legaltechnique@gmail.com

заявку (форма додається); • тези доповіді.

Конт. тел.: 0674667757 (Бобровник С. В., завідувач кафедри теорії права та держави юридичного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, д-р юрид. наук, проф.)

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ – ЗАПРОШЕННЯ