ІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка , 29.03

22.02.2019 | 12:08

Світлина від ELSA Lviv.

29 березня ELSA Lviv спільно з кафедрою адміністративного та фінансового права юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка організовує II Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка. До участі запрошуються студенти II-VI курсів всіх вищих навчальних закладів України, які навчаються за спеціальністю “Правознавство”, “Міжнародне право”, “Правоохоронна діяльність”.

ІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка – це одноденна подія, яка складатиметься з моделювання судового засідання в порядку адміністративного судочинства за наперед опублікованими фабулами.

Кількість команд від одного ВНЗ не обмежується. Заохочується наявність у команди тренера (наставника), який буде надавати консультаційну допомогу в підготовці до дебатів. Однак бути членом команди і брати участь в усних раундах тренерам заборонено.

Робоча мова заходу – українська.
За результатами попереднього відбору буде відібрано 8 команд, які братимуть участь в усному раунді.
Реєстрація команд на ІІ Всеукраїнські судові дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка розпочалась 12 лютого і триватиме до 15 березня.
Ознайомитись з фабулою  та правилами змагань можна за посиланнями:

Фабула

Правила змагань

Переможцям дебатів будуть вручені цінні призи.
За детальнішою інформацією підписуйтесь та слідкуйте за анонсами на сторінці ELSA Lviv у соціальній мережі Facebook, а також звертайтесь до Віце-президента з Академічної діяльності ELSA Lviv Степана Гуменяка (https://www.facebook.com/humenyak) або ж до представника Організаційного комітету Юлії Живчук (https://www.facebook.com/yuliazhyvchuk).