Гурток з римського приватного права

14.10.2022 | 18:14

Шановні першокурсники! Раді повідомити про початок роботи гуртка з римського приватного права!

Наукова діяльність – важлива складова життя студента, яка дозволяє набрати велику кількість навичок і супутніх знань, що неодмінно стануть у пригоді в професійній царині майбутнього юриста. Робота в гуртку з такої базової дисципліни, на якій побудована сучасна цивілістика держав Європи, стане для вас не тільки цікавим досвідом, а також можливістю подискутувати над актуальними правовими питаннями у вільній студентській атмосфері.

Основа нашого гуртка – дискусія. Нам важливо, аби ви не боялись виступати перед публікою, відстоювати свою позицію, а також допомагати своїм колегам вправлятись в адвокатському умінні аргументації.

Приємним бонусом участі у гуртку стане зарахування вашої доповіді як курсової роботи, а також отримання 2 додаткових балів до навчальної дисципліни «Римське приватне право», яка буде викладатись у 2 семестрі. Окрім того, на основі вашої доповіді ви зможете підготувати тези доповіді або наукову статтю, яка дозволить набрати додаткові бали до стипендіального рейтингу.

Якщо вас зацікавила діяльність нашого гуртка – реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/h358kyosK7zHD8Kg6  та долучайтеся до тг-групи: https://t.me/+EIS_lwq6xwg0YWY6 . При виникненні додаткових питань – звертайтеся до старости гуртка Богдана за тел.: 0962045960 (Telegram, Viber).