Доцент Юлія Навроцька взяла участь у Третьому етапі Програми з питань судового адміністрування

19.04.2016 | 08:30

Доцент кафедри цивільного права та процесу, член ГО “Львівська правнича школа”, кандидат юридичних наук Навроцька Юлія Вячеславівна 30-31 березня 2016 року взяла участь в якості викладача спільно з викладачами університету штату Мічиган (США) у Третьому етапі Програми з питань судового адміністрування.

Навчальний курс організовано Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID “Справедливе правосуддя” та за участю Університету штату Мічиган (США) для керівників та заступників керівників апаратів судів. Навчання розпочалося 21 березня 21016 року, тривало протягом двох тижнів.

У 2016 році за результатами конкурсного відбору обрано 40 учасників навчальної програми. Зокрема, один керівник апарату — Вищий господарський суд України, десять — апеляційних судів, двадцять п’ять — працівників апаратів місцевих судів різних юрисдикцій, два — ДСА України та два — територіальні управління ДСА України.

Навроцька Ю.В. вже другий рік задіяна в лекційній частині Програми з питань судового адміністрування, зокрема, у модулі “Управління інформаційними технологіями в судах”.

Метою навчальної програми є поглиблення знань, вмінь та навичок у сфері управління судами. За минулі два курси (2013 та 2015 роки) програму із судового адміністрування успішно пройшли 80 слухачів. Наразі ще 40 учасників навчальної програми вже прослухали 10 ключових тем із судового менеджменту та до кінця квітня мають написати свої підсумкові роботи. За результатами перевірки підсумкових робіт слухачі отримають сертифікат спеціалістів із судового адміністрування від Університету штату Мічиган та за умовами навчальної програми матимуть можливість продовжити навчання в Мічиганському університеті.

236433969 236432362 236431793