ДОЦЕНТ КАФЕДРИ АНДРІЙ ШКОЛИК ОЗНАЙОМИВ МАГІСТРІВ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАПОРІЗЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІЗ СТАНОМ ТА ПЕРСПЕКТИВАМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ ПРОЦЕДУРИ

03.10.2019 | 13:48

30 вересня, у межах Програми академічного обміну ОБСЄ для викладачів адміністративного та кримінального права, доцент кафедри Андрій Школик відвідав юридичний факультет Запорізького національного університету, де прочитав відкриту лекцію для студентів магістратури.

Лекцію було присвячено чинному та перспективному регулюванню адміністративної процедури. Магістри та присутні викладачі юридичного факультету  Запорізького національного університету із великим зацікавленням слухали викладача Львівського університету і задавали питання по змісту викладеного, що безсумнівно свідчить про гарні теоретичні знання та бажання їх удосконалювати.

Можливість прочитати та послухати лекцію викладача з іншого вищого навчального закладу сприяє налагодженню тісних професійних контактів в академічному середовищі. У цій частині хочемо подякувати співробітникам юридичного факультету Запорізького національного університету, який очолює один із провідних адміністративістів України, професор Тетяна Коломоєць за гостинність  та відкритість до професійної співпраці.

З інформацією про захід можна також ознайомитись на сайті ЗНУ за посиланням:

https://www.znu.edu.ua/cms/index.php?action=news/view_details&news_id=48621&lang=ukr&news_code=vidomij-lvivskij-uchenij-pravnik-andrij-shkolik-prochitav