Додаткові 15 місць на Pre-LL.M. програмі Chicago-Kent для українських правників

22.09.2022 | 11:39

 

Центр американського права в Україні спільно з Chicago-Kent College of Law of the Illinois Institute of Technology (Чикаго, США) виділили додаткових 15 місць для участі у цьогорічній Pre-LL.M програмі (SAL Ukraine) для українських юристів та студентів правничих напрямків.

Це перша та єдина програма такого роду в Україні, яка дає можливість отримати ступінь магістра права (LL.M.) у США усього за 5 або 9 місяців із суттєвими пільгами та знижками в оплаті без необхідності здачі екзамену TOEFL.

Серед зарахованих учасників цьогорічного набору є партнери та керуючі партнери юридичних компаній, успішні практикуючі юристи з різних куточків України, адвокати, судді, державні службовці, а також юристи, які у цей момент перебувають у лавах Збройних сил України.

Також, у відповідь на російську агресію в Україні, Школа права Чикаго-Кент Іллінойського технологічного університету (США) надасть 80% знижки на навчання на LL.M. програмах Chicago-Kent для випускників програми SAL Ukraine.

Ця пропозиція поширюється на усіх українських юристів, які будуть зараховані на Pre-LL.M програму (SAL Ukraine) цього року, а також всіх випускників, які успішно її завершили протягом попередніх трьох років.

Навчальні предмети стосуються виключно американської системи права та міжнародного бізнес-права. Лекції проводяться в американському стилі (сократівський метод) із активним залученням студентів.

Випускникам Pre-LL.M. програми, які успішно завершать навчання надається:

  • 100% гарантія вступу  протягом 3-ох років на одну з магістерських (LL.M) програм Chicago-Kent College of Law (Чикаго, США) без необхідності проходження вступної кампанії та конкурсного відбору;
  • суттєві пільги та знижки в оплаті при продовженні навчання на LL.M. програмах у Chicago-Kent College of Law (Чикаго, США);
  • допомога з отриманням американської студентської візи.

Тривалість:

  • Pre-LL.M. онлайн — 10 навчальних вікендів (1 або 2 рази на місяць) з жовтня по травень 2022 – 2023 року
  • LL.M у Чикаго, США — 5 або 9 місяців (залежить від обраної спеціальності)

Хто може подаватись?

Юристи-практики незалежно від віку, бакалаври та магістри права, а також студенти 3-4 курсів правничих напрямків зі знанням англійської мови на рівні Intermediate та вище.

Процес зарахування — усі кандидати повинні подати:

  • CV (англійською)
  • Cover Letter (максимум одна сторінка)
  • Копію першої сторінки закордонного паспорту
  • Копію диплому або довідки про навчання

Документи потрібно надіслати у форматі .pdf (копії паспорту та диплому можуть також бути у форматі .jpg) на електронну адресу sal.in.ukraine@gmail.com

Кінцевий термін подачі документів – 3 жовтня 2022 року.

Якщо кількість заявок перевищить 15 місць і всі кандидати підходитимуть по критеріях відбору, тоді перевага надаватиметься тим, що швидше надіслали повний пакет документів.

Вартість навчання:

  • Pre-LL.M. програма — $3 000 (оплату можна розділити на частини);
  • LL.M у Chicago-Kent College of Law (Чикаго, США) $5000 (п’ятимісячна програма) або $8625 (дев’ятимісячна програма).

Партнери: Асоціація правників України (АПУ), Український католицький університет (УКУ), Львівський національний університет ім. Івана Франка (ЛНУ), Тернопільський національний економічний університет (ТНЕУ), Національний університет “Одеська юридична академія” (НУОЮА).

Детальніше про програму sal.in.ua

Довідка

У 2011-2021 рр. Школу закінчило понад 210 слухачів зі Львова, Києва, Харкова, Івано-Франківська, Одеси, Кривого Рогу, Тернополя, Ужгорода та інших міст України. Із них близько 80 зарахували на програму LL.M у Chicago-Kent College of Law (IIT) на пільгових умовах, яку вони успішно завершили. Понад 30 студентів після закінчення навчання працюють у юридичних та консалтингових компаніях у Чикаго, Нью-Йорку, Маямі, Сан-Франциско та інших містах. Серед випускників – засновники, партнери, старші юристи із TOP-50 юридичних компаній України, а також судді та керівники юридичних відділів відомих міжнародних компаній.

Школа права Чикаго-Кент Іллінойського технологічного університету є однією з найпрестижніших правничих шкіл штату Іллінойс, США. За даними рейтингу від U.S. News & World Report, Чикаго-Кент входить у ТОП 100 найкращих правничих шкіл США станом на 2022 рік. Натомість її програма інтелектуальної власності займає перше місце (№1) в рейтингу найкращих у США, а програму з адвокатури визнано четвертою найкращою.

Центр американського права в Україні – громадська організація, головною метою якої є створення освітніх можливостей для українських правників, а також сприяння їхній ефективній професійній інтеграції у глобальний юридичний ринок. З 2011 року Центр американського права в Україні є офіційним партнером та представником Chicago-Kent College of Law of the Illinois Institute of Technology (США), разом з яким Центр створює можливості для українських юристів отримати ступінь магістра права (LL.M) у США.