До уваги студентів третього курсу! (науковий гурток з цивільного права)

16.09.2023 | 13:56

Незабаром свою роботу розпочне науковий гурток з цивільного права України. Запрошуємо студентів долучитись до плідної праці на гуртку.

Активна робота у науковому гуртку надасть можливість поглибити свої знання з цивільного права України, набути навичок з написання наукової роботи та отримати додаткові бали, у кількості 2 балів, до поточної успішності з курсу «Цивільне право України». Більше того, Ви зможете взяти участь у роботі наукових конференцій на підґрунті Ваших досліджень на гуртку, що є передумовою для отримання додаткових балів до загального стипендіального рейтингу. Окрім цього, захищені наукові роботи на гуртку будуть зараховані як курсові роботи.

Всіх зацікавлених запрошуємо приєднуватись до телеграм – групи наукового гуртка за покликанням: https://t.me/+OA3DU7da_5wyYzUy

Керівником наукового гуртка є д.ю.н. Галина Богданівна Яновицька.

Якщо у Вас виникатимуть питання щодо роботи наукового гуртка – звертайтесь до старости наукового гуртка – Новосада Владислава Дмитровича, студента 3 курсу за номером телефону: (093) 699-85-30 (телеграм, вайбер) або на електронну пошту: vladyslav.novosad.yurd@lnu.edu.ua.

До зустрічі на гуртку!