До уваги студентів першого курсу

01.09.2019 | 15:15

Дорогі першокурсники!
Наводимо важливу інформацію, яка допоможе вам розпочати своє навчання на факультеті.
Алгоритм простий:
1. Відшуковуєте себе у списку розподілу студентів бакалаврату на академічні групи: 5 потоків по три групи – 11-13; 14-16; 17-19; 1А-1В; 1Г-1Ж. У цій групі, якщо все буде добре, ви й будете навчатися упродовж чотирьох років. ;
2. Розклад занять різний для кожного з п’яти потоків, тому звертайте увагу лише на розклад того потоку, в якому ви навчаєтесь. Перший тиждень навчання пройде в режимі лекційних занять, які відбудуться у аудиторіях, визначених для першої групи потоку: 11, 14, 17, 1А, 1Г. Аудиторія першої групи потоку – лекційна.
3. Щодо аудиторій: вони всі пронумеровані. Якщо біля номеру аудиторії немає якоїсь літери – це означає, що вона знаходиться у корпусі юридичного факультету – вул. Січових Стрільців, 14. Перша цифра номеру аудиторії як правило означає поверх, на якому вона розташовується 110 – перший, 201 та інші – другий, 302 – третій і т.д. Три аудиторії: 247, 249 та 256 знаходяться у переході між корпусом юридичного факультету та головним корпусом. Іноземна мова в окремих групах буде відбуватися у корпусі географічного факультету – вул. Дорошенка, 41 – 5 хвилин пішки. У такому випадку біля номеру аудиторії у розкладі буде стояти літера «Д», наприклад 107 Д. Аудиторії, які знаходяться за адресою вул. Січових Стрільців, 16 (Інститут підвищення кваліфікації), позначаються літерами «СП», наприклад, 207 СП.
4. Щодо іноземної мови: у першого та другого потоку першого курсу перша пара в понеділок 2-го вересня – іноземна мова. Для того, щоб кафедра іноземних мов могла розподілити студентів по підгрупах – студенти І та ІІ потоків приходять о 8:25: перший потік – ауд. 214; другий потік – студентський простір.
5. Відвідування всіх видів та форм занять на юридичному факультеті є обов’язковим – не нехтуйте цим правилом!,
6. Юридичний факультет визнає цінність академічної доброчесності і тому Вам буде запропоновано підписати Декларацію академічної доброчесності та сумлінно дотримуватися взятих на себе зобов’язань!
7. Детальна інформація щодо організації навчального процесу, стрічка новин та інші корисні речі містяться на сайті факультету. Крім того, юридичний факультет має офіційну сторінку в соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Телеграм, у яких публікуються усі важливі новини та повідомлення, оголошення про події та інша важлива інформація.
На факультеті діє інформаційна система сповіщення студентів через електронну пошту про важливі новини. З цією метою усі старости груп повинні зібрати валідні електронні адреси студентів та надати їх адміністрації факультету. Студентам варто систематично перевіряти електронну пошту для своєчасного одержання необхідної інформації.
Зрозуміло, що всіх тонкощів початку навчання на юридичному факультеті ми зараз не зможемо обговорити. Саме тому у понеділок у ваших академічних групах будуть визначені старости та порадники з числа викладачів, які допоможуть вам адаптуватися до специфіки навчального процесу.
Адміністрація юридичного факультету готова відповісти ваші запитання з 09 до 18 години з понеділка по п’ятницю.