День науки у Львівському університеті

22.05.2023 | 13:37

20 травня 2023 р. у Будинку вчених відбулись урочистості з нагоди Дня науки. Проректор з наукової роботи проф. Роман Гладишевський відзначив наукові здобутки студентів юридичного факультету:

  • 13 студентів юридичного факультету нагороджено дипломами у звʼязку з перемогою у І-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з правничих спеціальностей, а саме: Нос Юлія, Полюх Романа, Костюніна Анастасія, Сенишин Ксенія, Гопшта Анна, Козійчук Богдан, Зубачик Тарас, Новак Дмитро, Щупляк Олена, Плиса Максим, Назарко Вероніка, Стадник Оксана та Козак Соломія.
  • трьом студентам юридичного факультету – Демченко Олені, Оприско Захарію та Барщук Вікторії – оголошено подяку за особистий внесок у розвиток Наукового товариства юридичного факультету та популяризацію наукової діяльності.
  • студента юридичного факультету Владислава Новосада нагороджено дипломом лауреата премії імені Рафала Лемкіна за наукові здобутки в галузі суспільних наук.

Адміністрація факультету вітає з одержанням відзнак та бажає переможцям невичерпного натхнення, цікавих проектів та нових наукових досягнень!

Фотогалерея