Cтудентка 4 курсу ІРИНА ГОРОХІВСЬКА відзначена дипломом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Цивільне право. Сімейне право”. Науковий керівник – ас. Максим СУХАНОВ

22.04.2021 | 19:06

21 квітня 2021 року  в Одеській юридичній академії відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільне право. Сімейне право.» у 2020/2021 навч. році.
На ІІ тур Конкурсу надійшла 41 студентська наукова робота. За наслідками рецензування робіт, конкурсна комісія допустила до етапу захистів наукових робіт 19 студентських досліджень.

За результатами двох етапів (письмове рецензування та захист наукової роботи) студентка 4 курсу Ірина ГОРОХІВСЬКА перемогла у конкурсі та відзначена дипломом І ступеня за дослідження “Охорона прав інтелектуальної власності в сфері індустрії моди”.

Науковий керівник студентки – асистент кафедри інтелектуальної власності, інформаційного та корпоративного права Суханов Максим Олександрович.
Вітаємо студентку та наукового керівника з перемогою та бажаємо подальших наукових звершень!