Аспірантка кафедри цивільного права та процесу Мисишин Анна пройшла стажування у Парламенті Канади

18.06.2020 | 14:25

Аспірантка кафедри цивільного права та процесу Мисишин Анна пройшла наукове стажування у Парламенті Канади з 21 квітня по 21 червня 2019 року.

Стажування відбулося в рамках Канадсько-Української Парламентської Програми, заснованої канадським юристом українського походження Ігорем Бардином в 1991-му році, яка стала першим політичним досвідом для багатьох майбутніх міністрів, їх заступників, народних депутатів та лідерів громадського сектору незалежної України.

Протягом стажування аспірантка працювала з видатною юристкою Канади та членом Парламенту – Ліндою Данкан (Linda Duncan). Анна неодноразово брала участь у засіданях комітету з Міжнародних справ та співробітництва Канади, а також проводила дослідження та брала участь у моніторингу виконання міжнародних договорів у сфері прав людини.

У цей же період Анна мала змогу бути делегатом ООН від України та відвідати Міжнародну конференцію з питань реформ в Україні, що проходила в Торонто – ключовій щорічній міжнародній події, присвяченій експертному обговоренню прогресу реформ в Україні.

Цю ж конференцію також вперше відвідав Президент України – Володимир Зеленський.