АНОНС: Розпочато реалізацію проекту Програми USAID «Нове правосуддя» Оцінка процесів забезпечення якості правничої освіти на юридичному факультеті»

05.10.2020 | 17:43

 

На юридичному факультеті розпочато реалізацію проекту Програми USAID «Нове правосуддя» «Оцінка процесів забезпечення якості правничої освіти на юридичному факультеті».

Основним завданням проекту буде здійснити аналіз впливу зовнішнього незалежного оцінювання процесів забезпечення якості юридичної освіти, яке проводилось у 2014 році і за результатами якого було сформовано Звіт із рекомендаціями про удосконалення внутрішньої політики забезпечення якості правничої освіти.

У межах цього проекту на основі розробленої Методики аналізу впливу зовнішніх незалежних оцінювань на процес забезпечення якості юридичної освіти буде проведено низку заходів за участі адміністрації, викладачів, студентів через он-лайн опитування, інтерв’ю та обговорення у фокус-групах.

До реалізації проекту залучена досвідчена команда фахівців у складі:

двох міжнародних експертів –  проф. Ділейн Р. Свенсон (американський юрист, професор права, з понад 30-річним досвідом викладання та юридичної практики)

та проф. Томас Г. Спіді Райс (професор практики Школи права імені Вашингтона та Лі (м. Лексингтон, Вірджинія, США);

двох українських правників – доц. Іван Ромащенко (заступник директора з навчальної діяльності Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка) та магістр, аспірант Марія Цип’ящук (керівник юридичної клініки “Pro bono”).

 

Просимо долучатись до заходів у межах реалізації проекту, про які будемо повідомляти додатково.