Анонс: Регіональні змагання з консультування клієнтів,26.10

06.10.2019 | 17:45
26 жовтня ELSA Lviv у партнерстві з Асоціацією юридичних клінік України проводить Регіональні змагання з консультування клієнтів – одноденний просвітницький захід, змістом якого є моделювання учасниками, які поділені на різні команди, зустрічі практикуючого юриста (консультанта) з клієнтом, виходячи із змодельованих у фабулах фактичних обставин. Дані змагання є тренувальним раундом до National Client Consultation Competition 2020, які проводяться Асоціацією юридичних клінік України.
 
Метою проведення цих Змагань є заохочення студентів-правників до здобуття навичок надання консультацій, встановлення психологічного контакту та проведення інтерв’ювання клієнта через моделювання зустрічі практикуючого юриста (консультанта) з клієнтом по заздалегідь сформульованих фабулах.
 
До участі запрошуються студенти ІІ-VI курсів закладів вищої освіти західноукраїнського регіону, що навчаються за спеціальностями «Право», «Міжнародне право», «Правоохоронна діяльність». Мінімальна кількість команд, які допускаються до участі в Змаганнях – 4, максимальна – 6. Відбір команд здійснюється на основі мотиваційних листів та заповнення реєстраційної форми.
 
Робоча мова Змагань – українська.
Місце проведення – юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.
 
Посилання на подію у Facebook: https://www.facebook.com/events/1100634763658818/
Посилання на реєстрацію: https://cutt.ly/Mw1upv5