Анонс:Онлайн-презентація спільної магістерської програми з права юридичного факультету Львівського університету та Університету Миколаса Ромеріса,12.05

06.05.2020 | 15:01

Світлина від Юридичний факультет Львівського університету.

12 травня о 15 год. відбудеться онлайн-презентація спільної магістерської програми з права юридичного факультету Львівського університету та Університету Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва).

Кому буде цікава презентація?
В першу чергу студентам спеціальностей «Право» та «Міжнародне право», які бажають здобути досвід навчання в одному з найкращих ЗВО Литви та одержати два дипломи про освіту (диплом магістра, виданий ЛНУ ім. І. Франка, та диплом магістра, виданий Університетом ім. Миколаса Ромеріса).

Хто буде учасником онлайн-презентації?
Представники адміністрації юридичного факультету Львівського університету, представники Університету Миколаса Ромеріса, студенти, які вже беруть участь у програмі та усі, хто зареєструються для участі у заході.

Яка програма онлайн-презентації?
Під час онлайн-презентації Ви дізнаєтеся про:
умови вступу на програму;
особливості навчання на програмі (в Україні та Литві);
додаткові можливості для учасників програми;
досвід студентів юридичного факультету Львівського університету, які вже беруть/брали участь у програмі;
відповіді на питання учасників заходу.

Більше про спільну магістерську програму можна дізнатися за посиланням: https://law.lnu.edu.ua/about/international-collaboration або звернувшись на електронну адресу marta.mochulska@lnu.edu.ua

Увага! Онлайн-презентація програми відбудеться на платформі ZOOM.
Для реєстрації просимо заповнити форму: https://forms.gle/YHdEDFwUc3DfuAyb8