31 травня 2024 року відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

29.04.2024 | 17:44

31 травня 2024 року на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 14, ауд.409 відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ: ЗДОБУТКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ».

Конференцію буде проведено у змішаному режимі, дистанційно можна доєднатися на платформі Zoom, за посиланням, яке буде надіслано учасникам пізніше, початок о 10.00 год.

Метою конференції є обговорення здобутків реформи децентралізації влади в Україні на сучасному етапі, проблемних питань організації та функціонування місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови країни, а також перспектив муніципальної реформи відповідно до європейських принципів і стандартів.

До участі у конференції запрошуються представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, наукові та науково-педагогічні працівники, громадські активісти, всі хто цікавиться питаннями децентралізації публічної влади та долучається до успішного проведення реформ в Україні.

Детальніша інформація в інформаційному листі.