22 березня на юридичному факультеті відбудеться І-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Право» (правознавство)

01.03.2024 | 15:34

Шановні студенти!

Раді Вас повідомити, що 22 березня відбудеться І-й тур Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Право» (правознавство). Олімпіада буде проводитися в очному форматі в ауд.415 у приміщенні юридичного факультету.

До участі в олімпіаді запрошуються усі бажаючі. Обовʼязкова попередня реєстрація до 18:00 17-го березня за посиланням.

Олімпіада буде проводитись 22 березня з 10:00 по 18:00 год. Студенти зможуть проявити свої знання з наступних дисциплін:

  • 1 курс : «Теорія та філософія права», «Історія держави і права України», «Конституційне право»;
  • 2 курс : «Адміністративне право України», «Трудове право», «Цивільне право: частина 1», «Кримінальне право: загальна частина».
  • 3 курс : «Інтелектуальна власність», «Цивільне право: частина 2», «Кримінальне право: особлива частина», «Кримінально-процесуальне право України».
  • 4 курс : «Цивільне процесуальне право України», «Екологічне право України», «Криміналістика», «Корпоративне право».
  • 1-2 курс магістратури : «Конституційне право», «Адміністративне право України», «Цивільне право: частина 2», «Кримінальне право: особлива частина».

Згідно з «Положенням про додаткові бали за активну участь у науковій роботі» студент отримає:

  • 1 бал до поточної успішності за участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства (факультетська олімпіада) із кожної навчальної дисципліни, питання з якої були включені до завдань Олімпіади;
  • 3 бали до поточної успішності за призове місце у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з правознавства (факультетська олімпіада) із кожної навчальної дисципліни, питання з якої були включені до завдань Олімпіади (при цьому додаткові бали за участь у І етапі відповідної Олімпіади таким студентам додатково не додаються).

Додаткові бали додаються до кінцевої суми балів поточної успішності на момент початку екзаменаційної сесії. Для нарахування додаткових балів студент повинен подати керівнику відповідного курсу заяву, завізовану заступником декана. Зразок заяви можна завантажити за посиланням.

З приводу нарахування додаткових балів до стипендіального рейтингу слід звертатися до Стипендіальної комісії юридичного факультету: addpoints.law@gmail.com.

Додаткові бали не можуть бути одночасно нараховані і до поточної успішності, і до стипендіального рейтингу.