2 грудня на юридичному факультеті відбулося інтелектуальне змагання – судовий процес-мафія

09.12.2023 | 18:09

2 грудня на юридичному факультеті відбувся судовий процес-мафія. Організували захід Наукове товариство юридичного факультету Львівського університету спільно з Науково-практичним студентським товариством “Психея” філософського  факультету Львівського університету.

Захід був приурочений 20-річчю від дня заснування обох товариств на згадку про першу спільну подію – студентсько-аспірантську наукову конференцію “Особистість у психології та правознавстві”, про що наголосили у своєму вітальному слові голови товариств – Богдан Козійчук та Маргарита Герасимова.

Судовий процес-мафія – став експериментальним заходом-грою, який врахував зацікавлення як студентів-психологів, так і студентів-правників: сторони намагалися діяти відповідно до свого кримінально-процесуального статусу, здійснюючи при цьому певну особливу роль – чесну чи не дуже.

Наприкінці заходу учасники зробили спільне фото, а також отримали в подарунок на згадку спеціально розроблені для цієї події календарі та наліпки обох товариств. Голови висловили сподівання щодо подальшої співпраці задля продовження студентських наукових традицій.

Наукове товариство юридичного факультету Львівського університету висловлює подяку за розроблення фабули для події членкині товариства, доценту кафедри кримінального права та кримінології Ірині Сень.

Gloria scientiae! 🦉

Фотогалерея