12 травня 2023 року відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи»

23.04.2023 | 08:01

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції «Децентралізація публічної влади в Україні: здобутки, проблеми та перспективи».

Конференція відбудеться 12 травня 2023 року на базі Львівського національного університету імені Івана Франка, за адресою: м. Львів, вул. Університетська, 1 (головний корпус).

Метою конференції є обговорення здобутків реформи децентралізації влади в Україні на сучасному етапі, проблемних питань організації та функціонування місцевого самоврядування в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови країни, а також перспектив муніципальної реформи відповідно до європейських принципів і стандартів.

До участі у конференції запрошуються представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, наукові та науково-педагогічні працівники, громадські активісти, всі хто цікавиться питаннями децентралізації публічної влади та долучається до успішного проведення реформ в Україні.

Деталі щодо напрямів роботи конференції, порядку подання та оформлення матеріалів доповідей – в інформаційному листі, що додається.