Програма студентського обміну OST-WEST NETZWERK з Eberhard Karls Universität Tübingen

15.01.2018 | 19:07

2 роки тому на базі юридичного факультету ЛНУ імені Івана Франка стартувала програма обміну студентами OST-WEST NETZWERK між Україною та Німеччиною (а точніше між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Eberhard Karls Universität Tübingen). І ось вже третій рік юридичний факультет оголошує новий набір студентів, які володіють знаннями німецької мови та кримінального права.
Чим цей проект особливий?
Цей проект від студентів для студентів. OWNW був заснований з легкої руки студентів юридичного факультету Львівського університету і з року в рік організовується нашими ж студентами (з українського боку). І кожен, хто відповідає вимогам – може стати його частиною.
Проект є гарним шансом попрактикувати свою німецьку у спілкуванні із студентами Тюбінгенського університету не лише у формальній обстановці наукової конференції, але й булукаючи вуличками Тюбінгену. Студенти гарантовано отримають можливість вивчити безліч нових термінів (і не лише кримінально-правових).
Крім цього, проект є шансом розширити свій кругозір – поглянути зсередини як на особливості німецького кримінального права, так і на життя німецьких студентів. Для тих, хто планує рано чи пізно повчитися в Німеччині – участь є просто необхідною.
Що вимагається?
на 1 етапі (приблизно з середини квітня до кінця червня): написання роботи з УКРАЇНСЬКОГО кримінального права НІМЕЦЬКОЮ мовою на одну з обраних тем (перекладати роботу з української на німецьку самостійно бажано, але не обов`язково).
на 2 етапі (у серпні): презентація німецькою мовою своєї роботи разом з німецьким партнером (допустимим, навіть бажаним є використання слайдів).
Важливо!
проект повністю фінансується німецьким фондом Baden-Württemberg Stiftung.
Інформація для студентів 4 курсу – дати проведення проекту будуть узгоджені з датами проведення фахового ЗНО
Дедлайн реєстрації – 31 січня 2018 року (однак його буде продовжено за потреби).
Якщо виникли питання – пропонуємо звертатись у Facebook або телефонувати до наших організаторів:
Уляна Толуб’як – тел. 0660302618 https://www.facebook.com/uliana.tolubyak
Марічка Коковська – тел. 0971119096
https://www.facebook.com/maria.kokovska
Реєстрація за посиланням