Інформація для першокурсників

01.09.2018 | 12:21

Дорогі першокурсники!

Наводимо важливу інформацію, яка допоможе вам розпочати своє навчання на факультеті.

Алгоритм простий:

  1. Відшуковуєте себе у списку розподілу студентів бакалаврату на академічні групи: 5 потоків по три групи – 11-13; 14-16; 17-19; 1А-1В; 1Г-1Ж. У цій групі, якщо все буде добре, ви й будете навчатися упродовж чотирьох років;
  2. Розклад занять різний для кожного з п’яти потоків, тому звертайте увагу лише на розклад того потоку, в якому ви навчаєтесь. Перший тиждень навчання пройде в режимі лекційних занять, які відбудуться у аудиторіях, визначених для першої групи потоку: 11, 14, 17, 1А, 1Г. Аудиторія першої групи потоку – лекційна.
  3. Щодо аудиторій: вони всі пронумеровані. Якщо біля номеру аудиторії немає якоїсь літери – це означає, що вона знаходиться у корпусі юридичного факультету – вул. Січових Стрільців, 14. Перша цифра номеру аудиторії як правило означає поверх, на якому вона розташовується 110 – перший, 201 та інші – другий, 302 – третій і т.д. Три аудиторії: 247, 249 та 256 знаходяться у переході між корпусом юридичного факультету та головним корпусом. Один з потоків буде мати заняття у приміщенні факультету управління фінансами та бізнесу за адресою вул. Коперніка, 3 – 5 хвилин пішки від головного корпусу університету. Іноземна мова в окремих групах буде відбуватися у корпусі географічного факультету – вул. Дорошенка, 41 – також 5 хвилин. У такому випадку біля номеру аудиторії у розкладі буде стояти літера «Д», наприклад 107 Д. Аудиторії, які знаходяться за адресою вул. Січових Стрільців, 16 (Інститут підвищення кваліфікації), позначаються літерами «СП», наприклад, 207 СП.
  4. Заняття з фізичної культури відбуваються у спортивному комплексі університету за адресою вул. Черемшини, 31. Їхати трамваєм #2 у бік гуртожитків (вул. Личаківська, Пасічна), або відповідним автобусом, наприклад 5а.
  5. Щодо іноземної мови: кафедра іноземної мови для гуманітарних факультетів проводитиме тестування з метою формування навчальних груп із урахуванням вашого рівня у перші ж дні наступного тижня. Прошу звернути увагу 1-го та 2-го потоків – розподіл вас за навчальними групами з іноземної мови відбудеться у понеділок 3-го вересня на 1-шій парі в аудиторії 249. 3-й потік на 3-ій парі збирається у холі першого поверху приміщення юридичного факультету, 4-й потік на 2-ій парі попередньо у 202 аудиторії, а 5-й потік у середу на парі з іноземної мови (аудиторія буде визначена пізніше).
  6. Відвідування всіх видів та форм занять на юридичному факультеті є обов’язковим.
  7. Детальна інформація щодо організації навчального процесу, стрічка новин та інші корисні речі містяться на сайті факультету.

Зрозуміло, що  всіх тонкощів початку навчання на юридичному факультеті ми зараз не зможемо обговорити. Саме тому у понеділок у ваших академічних групах будуть визначені старости та порадники з числа викладачів, які допоможуть вам адаптуватися до специфіки навчального процесу.

Адміністрація юридичного факультету готова відповісти ваші запитання з 09 до 18 години з понеділка по п’ятницю.