Черговий етап міжнародного проекту спільно з Левітт інститутом міжнародного розвитку

04.05.2018 | 08:27

30 квітня 2018 року на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося регіональне змагання в рамках курсу «Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства» Левітт інституту міжнародного розвитку.

Студенти факультету взяли участь конкурсі зі змагального судочинства та втілили, таким чином, на практиці знання, здобуті впродовж двох семестрового курсу з адвокатури, етики, та західно-правових принципів. Переможці регіональних змагань перейдуть до наступних раундів міжнародних змагань, які відбудуться згодом у Кишиневі, Молдові.

Оцінював виступи студентів досвідчений суддя, голова суду провінції Альберта (Канада) Вон Майєрс.

Левітт інститут міжнародного розвитку – американська некомерційна організація, партнер юридичного факультету, діяльність якої спрямована на поширення демократії, етики та верховенства права. У програмі беруть участь студенти-правники вищих навчальних закладів України, Молдови, Румунії та Польщі. Щотижня впродовж двох семестрів студенти відвідували лекції практикуючих юристів зі Сполучених Штатів Америки, Канади та Великої Британії. В кінці навчального року будуть визначені студенти, які поїдуть на тритижневе стажування у США або Канаду з метою детального ознайомлення із правовою системою країн загального права.