22 БЕРЕЗНЯ 2018 Р. НА ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЛЕКЦІЯ ПРОФ. Ф. ЦОЛЛЯ В РАМКАХ ШКОЛИ ПОЛЬСЬКОГО ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРАВА

21.03.2018 | 19:21

Шановні колеги !

Маємо честь і задоволення запросити Вас на відкриту лекцію професора Фридерика Цолля (Ягеллонський університет, Республіка Польща) на тему «Цивільне право Республіки Польщі та Європейського Союзу», яка відбудеться 22 березня 2018 року о 17:30 в 214 аудиторії юридичного факультету ЛНУ ім. І. Франка.

Професор Ф. Цолль є одним з вагомих авторитетів науки цивільного права Республіки Польща, а тому його виклад матиме надзвичайну цінність на предмет погляду на регулювання приватно-правових відносин у правовій системі найближчого сусіда України – Республіки Польща, а також вплив інтеграції до єдиної європейської союзною правової сім᾽ї на внутрішньо-правові інститути. Впевнені, що лекція не залишить байдужим нікого з присутніх, які не лише зможуть почути виступ доповідача, але й отримати відповіді на запитання, які їх цікавлять.

Лекція відбуватиметься в рамках Школи польського та європейського права, що є спільним проектом між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Факультетом права і адміністрації Ягеллонського університету у Кракові.