На факультеті відбувся брейн-ринг на тему «Референдум»

27.03.2017 | 19:41

25 березня 2017 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся брейн-ринг на тему «Референдум», організований юридичним факультетом спільно із Центром політико-правових реформ та університетським журналом «Український часопис конституційного права».
Під час заходу 12 команд з ЛНУ ім. Івана Франка, а також команда Інституту права та психології Львівської політехніки змагалися у знаннях основних аспектів законодавства та практики проведення референдумів. Коло питань, винесених на інтелектуальні змагання стосувалося референдумів як в Україні, так і за кордоном.
Організатори зазначають, що боротьба була гострою і напруженою, а від виходу у фінал декілька команд відділяли всього 1-2 бали. Утім перемогу здобули найкращі знавці законодавства: перше місце посіла команда «Law and order» (капітан – Світлана Фурман), другими призерами стала команда «Bona fide» (капітан – Ганна Ярега). Обидві команди представляють юридичний факультет ЛНУ ім. Івана Франка.
Команда-переможець отримала від організаторів цінні призи, зокрема -книги, а також річну передплату на «Український часопис конституційного права». Крім того, найкращі гравці обох команд отримали запрошення взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції, присвяченій темі виборів та референдумів, яка відбудеться у квітні у місті Києві.
Загалом усі студенти проявили ґрунтовні знання та інтерес до конституційного права, а також державотворчих процесів, які відбуваються в Україні.