23 та 24 БЕРЕЗНЯ 2018 Р. НА ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУДУТЬСЯ ЛЕКЦІЇ ДОКТОРА М. ПОЖИЦЬКОГО В РАМКАХ ШКОЛИ ПОЛЬСЬКОГО ТА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ПРАВА

22.03.2018 | 20:44

Шановні колеги !
Ми знаємо, що Ви все ще перебуваєте під враженнями від надзвичайно змістовної та насиченої лекції проф. Ф. Цолля, як ми готуємо для Вас наступну приємну можливість збагатити свої знання про правову систему Республіки Польща та Європейського Союзу.

Для цього маємо честь і задоволення запросити Вас на відкриті лекції доктора кафедри господарської політики Факультету Права та Адміністрації Ягеллонського Університету в Кракові Марека Пожицького на тему «Право про банкрутство та відновлення платоспроможності боржника», які відбудуться 23 березня 2018 року в 249 аудиторії та 24 березня 2018 року у 409 аудиторії юридичного факультету ЛНУ ім. І. Франка.
Доктор М. Пожицький є не лише дослідником проблем лекції на теоретичному рівні, але й за сумісництвом працює консультантом Європейського Центрального Банку. А тому, на лекціях Ви зможете почути не лише про проблеми банкрутства у польському та європейському праві, але й паралельно дізнатися про одну з найпотужніших фінансових інституцій світу, що впливає на глобальну економіку.

Лекція відбуватиметься в рамках Школи польського та європейського права, що є спільним проектом між Львівським національним університетом імені Івана Франка та Факультетом права і адміністрації Ягеллонського університету у Кракові.

До зустрічі у аудиторії)))