Візит науковців університету до Університету Миколи Коперника в рамках виконання проекту EU4UA

11.09.2024 | 20:15

В рамках проєкту Erasmus+«Модернізація правничої освіти для підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції України» ( EU4UA) викладачі з п’яти українських університетів відвідують Університету Миколи Коперника. Метою візиту є підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу українських закладів вищої освіти для досягнення досконалості викладання основних юридичних дисциплін відповідно до ціннісно-орієнтованого підходу Європейського Союзу.

Львівський національний університет імені Івана Франка виступає головним координатором проєкту, а делегацію від юридичного факультету склали доктор юридичних наук, професор кафедри цивільного права та процесу Якубівський Ігор Євгенович, доктор юридичний наук, професор кафедри адміністративного та фінансового права Школик Андрій Михайлович, доктор юридичний наук, завідувач та професор кафедри кримінального процесу і криміналістики Бобечко Назар Ростиславович та кандидат юридичних наук, асистент кафедри кримінального права і кримінології Ковалик Юлія Михайлівна.

Навчальний візит українських вчених до Університету Миколи Коперника є одним із ключових заходів, запланованих у рамках проєкту EU4UA. З 9 по 13 вересня учасники виокремлять виклики процесу європеїзації конституційного, адміністративного, кримінального та цивільного права. Ідеї та напрацювання колег допоможуть реформувати навчальний процес в українських правничих школах та оновити навчальні плани відповідних дисциплін.