ВІТАЄМО ІЗ УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ!

29.10.2018 | 23:04

29 жовтня 2018 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Тернопільського національного економічного університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук Терещук Оксани Анатоліївни на тему «Адміністративно-правова характеристика делегування повноважень в діяльності органів публічної адміністрації». Науковий керівник – доцент кафедри адміністративного та фінансового права Янюк Наталія Володимирівна.
Публічний захист став підсумковим етапом тривалого наукового пошуку наших колег з важливих та складних питань функціонування системи публічного управління, що в сьогоднішніх умовах трансформації адміністративного апарату набуває гострої актуальності. Це засвідчували гострі дискусії в межах обговорення на кафедрі та під час захист роботи.
Бажаємо Оксані Анатоліївні та Наталії Володимирівні, щоб результати їхньої спільної наукової праці знайшли гідне застосування на практиці, сил та наснаги продовжувати науковий пошук та отримувати ще більш блискучі результати! Щиро пишаємося гідним кафедральним здобутком та якісним поповненням у скарбниці славетної Львівської правничої школи!