Вітаємо студентів юридичного факультету, котрі взяли участь та здобули призові місця у UBA Student’s League Moot Competition on Intellectual Property 4.0

28.05.2020 | 20:03

Для наших студентів карантинні обмеження не перешкода! Незважаючи на незвичний формат, студенти юридичного факультету беруть участь та змагаються на правових конкурсах навіть в дистанційному режимі.

Вітаємо студенток 4 курсу Іванну Горайчук та Ольгу Пендерецьку, котрі вийшли до фіналу та вибороли друге місце із змагань з права інтелектуальної власності (UBA Student’s League Moot Competition on Intellectual Property 4.0) (23-24 травня 2020 року).

До півфіналу змагань також пройшли студентки 3 курсу Роксолана Кручай та Олександра Заєць.

Цьогоріч змагання проходили в незвичному «онлайн» форматі. Проте це не завадило студентам проявити креативність, сміливість та глибокі знання з права інтелектуальної власності.

Пишаємося вами та бажаємо подальших успіхів!

Нагадаємо, що цей конкурс організовується Лігою студентів Асоціації правників України вже четвертий рік поспіль. Цьогоріч у змаганні взяли участь представники 18 команд із різних закладів вищої освіти юридичного спрямування. Студенти мали можливість поглибити знання у сфері інтелектуальної власності, отримати досвід виступу на судовому засіданні, навчитися правильно складати юридичні документи, розвинути критичне мислення та ораторські здібності.

Тому всіх заохочуємо наступного року брати участь та перемагати, адже це безцінний досвід, який обов’язково знадобиться в професійному майбутньому кожному юному правнику.