Відбувся підсумковий іспит у Школі польського та європейського права

04.07.2020 | 12:47

26 червня 2020 року завершився черговий академічний рік у Школі Польського та Європейського Права. Цей 2019-2020 навчальний рік не став винятком і після прослуховування курсу «Основи права Республіки Польща та Європейського Союзу» студенти здавали фінальний іспит, в рамках якого викладачі, професори Ягеллонського університету перевіряли рівень знань з предметів, які викладали цього року.

Протягом року, студенти Школи мали можливість слухати лекції від провідних науковців та практиків Республіки Польща, зокрема представників Ягеллонського, Варшавського, Вроцлавського університетів, а також від судді Верховного Суду Республіки Польща професора Адама Редзіка. Під час лекцій висвітлено було особливості нормативних стандартів Конституційного, Цивільного, Господарського, Сімейного, Податкового, Кримінального права. Варто відзначити лекції професора Ягеллонського університету Фредерика Цолля, який є також співавтором нормативних стандартів з галузі цивільного права Європейського Союзу.

Зважаючи на умови запровадженого карантину, лекції проводились в режимі онлайн.

Всі учасники Школи відзначають великий позитивний досвід не тільки завдяки ознайомленню з широким колом нормативних стандартів Республіки Польща та Європейського Союзу, але і можливістю поспілкуватись з представниками академічної спільноти Республіки Польща. Екзаменаційна комісія з фінального іспиту складалась з професорів Фридерика Цолля, Януша Раглевського, Анєшки Пільх, Лукаша Коссацкого-Литвина.