Відбулась зустріч із студентами першого курсу

03.09.2021 | 14:52

З нагоди початку навчального року, відбулась зустріч декана та адміністрації факультету, а також завідувачів кафедр із студентами першого курсу.

Зустріч традиційно розпочалась із виконання державного гімну України. Зустріч відкрив декан факультету – професор Володимир Бурдін, який привітав присутніх та наголосив на початку абсолютно нової сторінки у їхньому житті, яка не обіцяє бути простою, але, між тим, дуже цікавою та незабутньою.

Згодом, декан передав слово заступниці декана, доцентці Марті Мочульській та заступнику декана, доценту Віталію Чорненькому, які розповіли про “маршрут першокурсника” та порядок комунікації між студентами та адміністрацією факультету. На зустрічі із деканом оголосили про нововведення – студентських консультантів, які працюватимуть із кожною з акадмічних груп першого курсу, мета яких – допомога в адаптації першокурсників.


Із вітальним словом від імені Ректора Львівського університету до присутніх звернувся проректор із науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва – професор Сергій Різник. Проректор наголосив на важливій ролі студентів-правників у житті університету.

Декан представив і завідувачів усіх кафедр факультету, які в той чи інший період будуть забезпечувати освітній процес для студентів.

Слово мали також і представники студентських організацій факультету: Студентська рада юридичного факультету, Об’єднання студентів-правників, Європейська асоціація студентів права у Львові, Львівський осередок Ліги студентів Асоціації правників України, Профбюро студентів юридичного факультету та Lviv Moot Court Society.

Академічною традицією є завершення зустрічі із студентами факультету виконанням студентського гімну “Gaudeamus”.