Студенти Університету успішно виступили у найбільшому змаганні з міжнародного права

19.02.2021 | 18:01

Шановні колеги! Ми раді вітати команду Львівського національного університету імені Івана Франка з успішною участю в Національних раундах судових дебатів з міжнародного публічного права ім. Філіпа Джессапа! Команда складалась з студенток юридичного факультету Парфенюк Юліїї (4 курс) та Верес Анастасії (2 курс), а також студенток факультету міжнародних відносин Бочан Анастасії та Юренц Ольги.

Команда нашого університету показала чудові результати: – 2-ге місце у Відбіркових раундах; – 2-ге місце за написання письмового меморандуму.

Дякуємо усім, хто долучився до підготовки команди і зробив свій неоціненний внесок у її здобутки. Насамперед, велика вдячність тренерам – Наталії Савулі, Ганні Ярезі, Боярському Євгену, а також їхнім порадникам Марті Павлишиній, Каті Ільєвій та Семенині Вікторії.

Нагадуємо, що дані змагання є найбільшими у світі у сфері міжнародного публічного права. Дівчата продовжуватимуть представляти наш університет на міжнародних раундах серед понад 600 команд зі всього світу!

Бажаємо вам удачі та щиро віримо в вас!