Студент 3 курсу Віталій Косович – стипендіат програми Завтра.UA 

17.06.2020 | 14:59

Студент 3 курсу Віталій Косович став стипендіатом програми Завтра.UA 

До участі у Конкурсі-2019/20 було подано документи від 563 студентів зі 103 українських ЗВО.

Після 3 турів конкурсної програми було обрано 100 переможців-степендіатів нового покоління Завтра.UA серед яких і студент нашого факультету.

Науковий керівником роботи, яка була подана до участі був доцент кафедри конституційного права Сергій Різник, а рекомендаційний лист був наданий стипендіатом програми Завтра.UA  2009 року та доцентом кафедри конституційного права Віталієм Чорненьким.

Вітаємо переможця та зичимо нових здобутків!

Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі допускаються студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, лідерські якості та комунікаційні здібності, а також бажання зробити свій внесок у процес перетворення країни.