Науковий гурток з історії держави та права України

13.10.2022 | 17:00

До уваги студентів першого курсу! 

 

Незабаром свою роботу розпочне науковий гурток з історії держави та права України. Запрошуємо студентів долучитись до плідної праці на гуртку. 

Метою діяльності наукового гуртка є поглиблення знань з історії держави та права України; набуття учасниками навичок роботи з науковою літературою; аналізування праць та поглядів мислителів, вчених; розвивання вмінь з написання наукових робіт; формування основ історико-правового світогляду для подальшого успішного опанування Вами професії правника.  

Активна робота у науковому гуртку надасть можливість отримати додаткові бали, у кількості 2 балів, до поточної успішності з курсу «Історії держави та права України». Більше того, Ви зможете взяти участь у роботі наукових конференцій на підґрунті Ваших досліджень на гуртку, що є передумовою для отримання додаткових балів до загального стипендіального рейтингу.  

Окрім цього, захищені наукові роботи на гуртку будуть зараховані як курсові роботи.  

З переліком тематики наукових робіт у 2022-2023 навчальному році Ви зможете ознайомитись на сайті кафедри історії держави та права, політико-правових учень (https://law.lnu.edu.ua/department/kafedra-istoriji-derzhavy-prava-ta-polityko-pravovyh-uchen). Тематика не є вичерпною, Ви можете узгодити з викладачами кафедри тему, яка задовольнятиме Ваші наукові інтереси. Закріплення тем наукових робіт за учасниками буде проводитись на першому установчому засіданні. Про дату та час проведення буде повідомлено додатково.   

Всіх зацікавлених запрошуємо приєднуватись до телеграм – групи наукового гуртка за покликанням: https://t.me/+aXyOUhzU_AZjZWQ6  

Якщо у Вас виникатимуть питання щодо роботи наукового гуртка звертайтесь до старости наукового гуртка – Новосада Владислава Дмитровича, студента 2 курсу за номером телефону: (093) 699-85-30 (телеграм, вайбер), (067) 210-56-33 або на пошту: vladyslav.novosad.yurd@lnu.edu.ua 

До зустрічі на гуртку!  

 

З найкращими побажаннями –  

кафедра історії держави та права, політико – правових учень