Перелік рекомендованих до поселення у гуртожитки

17.08.2021 | 16:15


Комісією юридичного факультету із питань поселення у гуртожитки розглянуто заяви студентів щодо поселення у гуртожитки №2 і №8 Львівського національного університету імені Івана Франка.

Станом на момент завершення прийому заяв, до комісії надійшло майже 200 заяв.

Для поселення студентів юридичного факультету у гуртожитках виділено 75 місць у гуртожитку №2 (з них 40 для осіб жіночої статі, 35 для осіб чоловічої статі) та 1 місце у гуртожитку №8 (для особи жіночої статі).

Розглядаючи заяви, комісія виходила із вимог законодавства в частині забезпечення певних категорій осіб права на першочергове поселення  та відповідного наказу Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, яким встановлено критерії для пріоритетного поселення у гуртожитки.

Перелік рекомендованих осіб доступний за

гіперпосиланням.

Що робити, якщо ви не знайшли себе у переліку?

У випадку, якщо ви не знайшли себе у списку рекомендованих на поселення у гуртожитки Львівського національного університету імені Івана Франка – пропонуємо вам розглянути можливість поселення у гуртожиток №2 Львівського національного аграрного університету.

Гуртожиток №2 Львівського національного аграрного університету знаходиться у місті Дубляни (Львівська територіальна громада, Львівського району Львівської області).

Ознайомитись із умовами проживання та дізнатись щодо умов та вартості поселення можна безпосередньо у коменданта гуртожитку №2 ЛНАУ за номером телефону +З8 О97 947 4О 6З (пані Марія).

Одночасно інформуємо, що адміністрація факультету вживає додаткових заходів щодо можливості поселення студентів до гуртожитків інших закладів вищої освіти, які розташовані у Львові. Про можливість поселення у гуртожитки інших ЗВО буде повідомлено на сайті факультету орієнтовно 26 серпня 2021 року, при цьому адміністрація факультету контактуватиме з особами, які подавали заяви на поселення у відповідному порядку пріоритетності.

У випадку, якщо у вас залишились будь-які питання щодо поселення у гуртожитки – просимо телефонувати за номером +З8О994864246 до заступника декана Віталія Чорненького.