Гурток з історії держави і права зарубіжних країн

21.10.2022 | 16:21

Дорогі колеги!

З радістю повідомляємо, що свою роботу розпочинає гурток з історії держави і права зарубіжних країн!

 

Науково-дослідницька робота студентів у нашому гуртку є ефективним засобом об’єктивного вияву обдарованої студентської молоді, реалізації її творчих здібностей, стимулювання потреби в оволодінні знаннями з історії зарубіжних країн, активізації навчально-пізнавальної діяльності у сфері історії, проведення дискусій та інформатиних обговорень.

Великим досягненням гуртка є підготовка студентів до майбутньої наукової роботи, адже дуже корисно випробувати себе в ролі доповідача та брати участь в дискусіях. Завданням наукового гуртка є не тільки організація й проведення цікавих щотижневих засідань, але й створення дружньої та творчої атмосфери для наукової діяльності кожного студента.

 

Приємним бонусом за активну участь у гуртку є 2 додаткові бали до поточної успішності з предмету «Історія держави і права зарубіжних країн» або «Історії держави і права України» (за бажанням студента), а також зарахування Вашої доповіді як курсової роботи.

За бажанням, Ви можете підготувати тези доповіді або наукову статтю на основі Вашої курсової роботи, які також будуть оцінені додатковими балами до стипендіального рейтингу.

 

Про перелік і закріплення тем курсових робіт, час та дати проведення засідань буде повідомлено згодом.

 

Усіх охочих приєднатись до нашого гуртка запрошуємо у телеграм-групу:

https://t.me/+dL2POT0e-ghhMzky

 

З питаннями та деталями щодо роботи гуртка звертайтесь до старости наукового гуртка- Ковалик Олесі, студентки 2 курсу, за номером телефону: 0671909470 (Телеграм/Вайбер)

 

З нетерпінням чекаємо на Вас і сподіваємось на плідну працю!

До зустрічі на гуртку!

 

З повагою та найщирішими побажаннями, кафедра Історії держави та права, політико-правових учень!